چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

نان سیب زمینی و عسل


نان سیب زمینی و عسل

▪ مواد لازم:
- مایه خمیرخشک - ۲ و یک چهارم قاشق مرباخوری
- آب ولرم - سه چهارم پیمانه
- آرد کیک - ۲ و نیم تا ۲ و سه چهارم پیمانه
- پوره ولرم سیب زمینی - نصف پیمانه
- کره نرم شده - یک سوم پیمانه …

مواد لازم:

- مایه خمیرخشک - ۲ و یک چهارم قاشق مرباخوری

- آب ولرم - سه چهارم پیمانه

- آرد کیک - ۲ و نیم تا ۲ و سه چهارم پیمانه

- پوره ولرم سیب زمینی - نصف پیمانه

- کره نرم شده - یک سوم پیمانه

- عسل - یک سوم پیمانه

- تخم مرغ درشت - یک عدد

- نمک - سه چهارم قاشق مرباخوری

- آرد گندم - یک پیمانه

طرز تهیه:

پودر مایه خمیر را در آب ولرم حل کنید و کنار بگذارید تا عمل بیاید. یک پیمانه آرد کیک و تمام مواد به جز آرد گندم را با خمیرمایه عمل آمده مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود. آرد گندم را اضافه کنید و مقداری آرد کیک برای به دست آوردن خمیر نرم به مواد اضافه کنید. خمیر را به مدت ۵ دقیقه روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده ورز دهید تا نرم و کش مانند شود. خمیر را در یک کاسه چرب شده از قبل بغلتانید تا تمامی قسمت خمیر چرب شود. روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید. با مشت هوای خمیر را خالی کنید و خمیر را به ۲۰ گلوله تقسیم کنید. خمیرهای توپ مانند را در سینی چرب شده بچینید و روی آن را بپوشانید تا برای مدت ۲ ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. نان ها را برای ۳۰ دقیقه در ۱۸۰ درجه بپزید تا روی آن کمی طلایی شود.