چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
نان سیب زمینی و عسل
مواد لازم:
- مایه خمیرخشک - ۲ و یک چهارم قاشق مرباخوری
- آب ولرم - سه چهارم پیمانه
- آرد کیک - ۲ و نیم تا ۲ و سه چهارم پیمانه
- پوره ولرم سیب زمینی - نصف پیمانه
- کره نرم شده - یک سوم پیمانه
- عسل - یک سوم پیمانه
- تخم مرغ درشت - یک عدد
- نمک - سه چهارم قاشق مرباخوری
- آرد گندم - یک پیمانه
طرز تهیه:
پودر مایه خمیر را در آب ولرم حل کنید و کنار بگذارید تا عمل بیاید. یک پیمانه آرد کیک و تمام مواد به جز آرد گندم را با خمیرمایه عمل آمده مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود. آرد گندم را اضافه کنید و مقداری آرد کیک برای به دست آوردن خمیر نرم به مواد اضافه کنید. خمیر را به مدت ۵ دقیقه روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده ورز دهید تا نرم و کش مانند شود. خمیر را در یک کاسه چرب شده از قبل بغلتانید تا تمامی قسمت خمیر چرب شود. روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید. با مشت هوای خمیر را خالی کنید و خمیر را به ۲۰ گلوله تقسیم کنید. خمیرهای توپ مانند را در سینی چرب شده بچینید و روی آن را بپوشانید تا برای مدت ۲ ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. نان ها را برای ۳۰ دقیقه در ۱۸۰ درجه بپزید تا روی آن کمی طلایی شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست