سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
تبوله Tabbouleh
مواد لازم برای تهیه ۴ پیمانه
- برگ جعفری تازه خردشده: ۸ پیمانه
- برگ نعناع: ۴ پیمانه
- بلغور سفید(گندم یا جو):۳قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی بدون پوست ودان خرد شده: ۳ عدد
- پیازچه خرد شده: ۲ عدد
مواد لازم جهت تهیه سس
- آب لیمو ترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
- تخم زیره: ۲قاشق چایخوری
- روغن زیتون : ۲قاشق غذاخوری
- نمک وفلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱) پس از شستن برگ های جعفری، و نعناع ، آنها را خوب خشک کنید تا آبدار نباشند.
۲) بلغور را حدود ۱۵ دقیقه در آبجوش خیس کنید تا حجم آن دو برابر شود، سپس آن را در آبکشی بریزید تا آب اضافی اش خارج شود.
۳) گوجه فرنگی های خرد شده را به همراه آب آنها در کاسه بزرگی ریخته و آب لیمو، زیره، روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه نماید وآن را کنار بگذارید تامزه دار شود.
۴) در طی این مدت جعفری ونعناع را کاملاً خرد کنید وبه همراه بلغور و پیازچه در کاسه محتوی گوجه فرنگی ها بریزید. این مواد را کاملاً یا یکدیگر مخلوط نمایید و آن را بلافاصله پس از آماده شدن مصرف کنید.
منبع: نشریه ی ایرانیان شماره ۳۴
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
ایران مسعود پزشکیان چین دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب محمدجواد ظریف مجلس انتخابات
تهران هواشناسی آتش سوزی قتل قوه قضاییه شهرداری تهران سیاست اربعین سازمان هواشناسی پلیس پشه آئدس وزارت بهداشت
واردات خودرو خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا برق مالیات بازنشستگان
سعید راد سینما بازیگر سینمای ایران فضای مجازی دفاع مقدس تلویزیون عاشورا مهاجرت کربلا محرم تئاتر
دانشگاه فناوری شرکت دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان
رژیم صهیونیستی جو بایدن کامالا هریس دونالد ترامپ غزه اسرائیل یمن آمریکا فلسطین روسیه ترامپ جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
همستر کامبت سامسونگ بیماری گوگل فیلترینگ ایلان ماسک سرعت اینترنت مایکروسافت تلفن همراه تلگرام
رژیم غذایی فشار خون دیابت سرطان ویتامین بارداری افسردگی استرس سازمان نظام پزشکی