سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

توپک های پنیری


توپک های پنیری

● مواد لازم:
▪ سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
▪ پنیر پارمیزان رنده شده: ۸۰ گرم
▪ آرد: نصف پیمانه
▪ خرده نان: نصف پیمانه
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ پیازچه خرد شده: یک عدد
▪ گشنیز یا جعفری خرد شده: ۲ قاشق …

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط:

۳ عدد

پنیر پارمیزان رنده شده:

۸۰ گرم

آرد:

نصف پیمانه

خرده نان:

نصف پیمانه

تخم مرغ:

یک عدد

پیازچه خرد شده:

یک عدد

گشنیز یا جعفری خرد شده:

۲ قاشق غذاخوری

فلفل سبز خرد شده:

یک عدد

نمک و فلفل:

به میزان کافی

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را پس از آب پز کردن له کنید. نمک، فلفل، جعفری یا گشنیز، پیازچه، فلفل سبز و پنیر رنده شده را اضافه و خوب مخلوط کنید. مواد را به شکل توپک به اندازه گردو در بیاورید. تخم مرغ را هم بزنید، به آرد کمی نمک و فلفل اضافه کنید. ابتدا توپک ها را در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد بغلتانید، دوباره در تخم مرغ فرو ببرید و سپس در خرده نان بغلتانید تا کاملا پوشیده شود. توپک ها را سرخ و سرو کنید.