چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کیک با آب انار


کیک با آب انار

● مواد لازم:
▪ آرد مخصوص کیک : یک پیمانه
▪ بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
▪ تخم مرغ: دو عدد بزرگ
▪ شکر: سه چهارم پیمانه
▪ آب انار: یک پیمانه
● پودر قند مقداری برای روی کیک
▪ زمان تهیه:۱۰دقیقه
▪ …

مواد لازم:

آرد مخصوص کیک :

یک پیمانه

بیکینگ پودر:

یک قاشق چای خوری

تخم مرغ:

دو عدد بزرگ

شکر:

سه چهارم پیمانه

آب انار:

یک پیمانه

پودر قند مقداری برای روی کیک

زمان تهیه:

۱۰دقیقه

زمان پخت:

۴۰دقیقه

مقدار تهیه:

۱۶برش مربع شکل۶سانتی متری

طرز تهیه:

۱) فر را روی ۳۵۰درجه ی سانتی گراد از پیش گرم کنید.

۲) یک فویل نچسب را درون کیک پزی به ابعاد۲۰سانتی متر قزاز دهید.

۳) در ظرفی آرد کیک و بیکینگ پودر رابا هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۴) در ظرف بزرگی تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا کف کند.ابتدا یک جهارم پیمانه شکر را به آن اضافه کنیدو هم بزنید سپس یک چهارم بعدی و در نهایت یک چهارم آخر را اضافه کنید وآن قدر هم زنید تا نرم و روان شود.

۵) به تدریج مخلوط تخم مرغ و آرد را با هممخلوط کنید و آب انار را به آنها اضافه کنید و خوب هم زنید.

۶) مخلوط را درون کیک پزی که قبلا آماده کرده اید بریزید و به مدت ۳۵تا۴۰دقیقه یا تا زمانی که سبک و قهوه ای رنگ شود آن را حرارت دهید.سپس بگذارید در حرارت اتاق سرد شود.

۷) روی آن پودر قند بریزید و میل کنید.

سمیه کشاورز