سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

دلمه برگ مو بروجردی


برگ مو  :  ۵۰۰ گرم
سبزی  :  ۱۰۰۰ گرم
باقلا  :  ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده  :  ۲۵۰ گرم
ماست ساده کم چرب  :  ۱ فنجان
روغن اعلای کرمانشاهی  :  ۱۰۰ گرم
برنج  :  ۵۰۰ گرم
ادویه  :   قدری
زردچوبه  :   قدری
نمک  :   قدری
سبزی …

برگ مو  :  ۵۰۰ گرم

سبزی  :  ۱۰۰۰ گرم

باقلا  :  ۲۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده  :  ۲۵۰ گرم

ماست ساده کم چرب  :  ۱ فنجان

روغن اعلای کرمانشاهی  :  ۱۰۰ گرم

برنج  :  ۵۰۰ گرم

ادویه  :   قدری

زردچوبه  :   قدری

نمک  :   قدری

سبزی که می بایست شامل تره، پیازچه، شوید، مرزه، ترخون و نعناع باشد خوب شسته و خرد کنید. باقلا را نیز بپزید، آنگاه برنج را شسته آب آنرا گرفته و سبزی، باقلا و گوشت و روغن و ماست را مخلوط کرده و به اندازه دلخواه نمک و ادویه و زرد چوبه به آن اضافه نموده و داخل برگ گذاشته و آنها را داخل قابلمه بچینید.

یک بشقاب برروی آنها گذاشته و آب گرم درست مماس با دلمه‌ها بروی آنها ریخته و آن را روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد و آب آن تبخیر شود، حالا غذای شما آماده است و می‌توانید تا سرد نشده آن را سرو کنید.

اگر مطابق با مقدار مواد اولیه مصرف کنید غذا فوق برای ۶ نفر می‌باشد.