شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

سوپ زردک | طرز تهیه سوپ زردک و جعفری


 مواد لازم سوپ زردک و جعفری



زردک   700 تا 900 گرم

عصاره سبزیجات  4 پیمانه

جعفری  2 پیمانه

آب  2 پیمانه

تره فرنگی 3 عدد

پوست لیمو  2 نوار باریک

کره  2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری

آب لیمو  1 قاشق غذاخوری

نمک   به مقدار لازم

فلفل  به مقدار لازم


سوپ زردک | طرز تهیه سوپ زردک و جعفری


طرز تهیه سوپ زردک و جعفری



    کره را در قابلمه ای بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید.
    فقط از قسمت های سفید و سبز روشن تره استفاده کنید. از طول آن را ببرید و به تکه های نیم سانتی متری خرد کنید. می توانید به جای تره فرنگی از پیازچه هم استفاده کنید.
    تره ها را اضافه کنید و هم بزنید تا با کره پوشیده شود. وقتی تره ها به اندازه کافی حرارت دیدند، شعله را کم کنید و در آن را بگذارید.
    تره ها را بپزید تا نرم شوند، ولی اجازه ندهید به رنگ قهوه ای در بیایند.
    زردک را پوست بگیرید و خرد کنید.
    زردک و روغن زیتون را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
    پوست لیمو را در اندازه 5. 2 در 5 سانتی متر ببرید.
    نمک را روی آن ها بپاشید. عصاره سبزیجات و آب را اضافه کنید. باریکه های پوست لیمو را بیفزایید.
    مواد را به جوش بیاورید و شعله را کم کنید تا جوش بخورند. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای حدود 30 دقیقه بپزند تا زردک ها کامل نرم شوند.
    پوست لیمو را از قابلمه بیرون بیاورید و دور بیندازید.
    با استفاده از مخلوط کن سوپ را پوره کنید تا نرم شود. سوپ را که پوره کردید، به قابلمه بازگردانید.
    آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. اگر نیاز است نمک بیشتری به غذا بزنید.
    جعفری تازه را ریز کنید و به غذا اضافه کنید.
    سوپ را با فلفل سیاه تازه آسیاب شده، مقدار کمی روغن زیتون و جعفری تزیین کنید.


سوپ زردک | طرز تهیه سوپ زردک و جعفری

نکات تکمیلی در مورد سوپ زردک

سوپ زردک جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
سوپ زردک را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سوپ زردک ، طرز تهیه سوپ زردک و جعفری