سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
مجله ویستا
سوپ شلغم و سیب زمینی
مواد لازم:
کره: ۶ قاشق غذاخوری
پیاز نازک خرد شده: ۴عدد متوسط
شلغم ریز و نازک خرد شده: یک کیلوگرم
سیب زمینی ریز پوست شده و نازک خرد شده:۲۵۰گرم
آب مرغ: ۶ پیمانه
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق مرباخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق
طرز تهیه:
کره را در قابلمه ای آب کنید، پیاز را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید به طوری که بی رنگ شود. شلغم و سیب زمینی را اضافه کنید. به میزان کافی نمک را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. مواد را روی حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.
آب مرغ را اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، زیر آن را کم کنید تا شلغم و سیب زمینی نرم شود. سپس زیر آن را خاموش کنید و بگذارید کمی خنک شود.
سوپ را به شکل پوره دربیاورید، به قابلمه برگردانید و پودر جوز هندی را به آن اضافه کنید.
هنگام سرو با جعفری تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست