سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

هات چاکلت فندقی


هات چاکلت فندقی

● مواد لازم:
▪ پودر کاکائو=۳ قاشق چایخوری
▪ پودر شکلات فوری(هات چایکلت)=۳ قاشق چایخوری
▪ شیر سرد=۲/۱ پیمانه
▪ خامه معمولی=۲ قاشق چایخوری
▪ شکر=به میزان لازم
▪ شکلات صبحانه فندقی=۲ …

مواد لازم:

پودر کاکائو=۳ قاشق چایخوری

پودر شکلات فوری(هات چایکلت)=۳ قاشق چایخوری

شیر سرد=۲/۱ پیمانه

خامه معمولی=۲ قاشق چایخوری

شکر=به میزان لازم

شکلات صبحانه فندقی=۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱) شیر را در قهوه جوش بریزید و پودر کاکائو،پودر شکلات فوری،خامه و شکر را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید. سپس با بخار دستگاه قهوه ساز آن را جوش بیاورید.در صورت نداشتن قهوه ساز،قهوه جوش را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا گرم شود.

۲) در این مرحله،شکلات صبحانه را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا حل شود و مخلوط جوش بیاید و آماده سرو شود.

۳) بعد از جوش آمدن،مخلوط را در فنجان بریزید و با پودر کاکائو روی آن را تزئین کنید.

رقیق و غلیظ بودن هات چاکلت با کم و زیاد کردن مقدار کاکائو بدست می آید.

توجه داشته باشید که به دلیل شیرین بودن شکلات صبحانه،از مقدار کمی شکر استفاده کنید.