یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

نان مراکشی


نان مراکشی

● مواد لازم برای ۶نفر
▪ هفت یا هشت فنجان آب
▪ دو و یک چهارم فنجان آرد سفید
▪ سه چهارم فنجان آرد سمولینا
▪ یک قاشق چایخوری تخم بادیان
▪ یک و نیم قاشق چایخوری نمک
▪ نصف قاشق چایخوری …

مواد لازم برای ۶نفر

هفت یا هشت فنجان آب

دو و یک چهارم فنجان آرد سفید

سه چهارم فنجان آرد سمولینا

یک قاشق چایخوری تخم بادیان

یک و نیم قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق چایخوری شکر

دو قاشق چایخوری پودر خمیرمایه

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری دانه کنجد (در صورت تمایل)

زمان لازم:

دو ساعت و بیست دقیقه

طرز تهیه

مواد ابتدایی را در همزن برقی ریخته و کاملاً با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به شکل توپ درآورید. بعد آنها را تا حدود دو سانتیمتر نازک کرده و در سینی آرد پاشیده شده قرار دهید. با حوله تمیزی روی آنها را پوشانده و بگذارید به مدت نیم ساعت بماند تا حجم آنها دو برابر شود.اجاق را از قبل در ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) روشن کنید.روی نان ها را روغن زیتون مالیده و کمی کنجد بپاشید و بعد با استفاده از یک چنگال روی خمیر را خط بیندازید.نان ها را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

[بهار نجفی]