دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

برش‌های لیمو و نارگیل


برش‌های لیمو و نارگیل

● مواد لازم:
▪ پودر بادام: ۵۷ گرم
▪ آرد برنج: ۵۷ گرم
▪ پودر نارگیل: ۵۵ گرم
▪ کره: ۸۴ گرم
▪ شکر: ۵۶ گرم
▪ آب لیموی ترش: یک و یک سوم پیمانه همراه با پوست
▪ تخم مرغ: ۳ عدد درشت
▪ شکر: ۲ قاشق غذاخوری …

مواد لازم:

پودر بادام:

۵۷ گرم

آرد برنج:

۵۷ گرم

پودر نارگیل:

۵۵ گرم

کره:

۸۴ گرم

شکر:

۵۶ گرم

آب لیموی ترش:

یک و یک سوم پیمانه همراه با پوست

تخم مرغ:

۳ عدد درشت

شکر:

۲ قاشق غذاخوری

نارگیل:

۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

قالب کیک را به اندازه ۲۰ سانتی متر با کاغذ روغنی آماده کنید.

آرد بادام، آرد برنج، شکر و کره را با هم مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیاورید و داخل قالب با فشار دادن پهن کنید.

قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

۲قاشق شکر، پودر نارگیل، تخم مرغ و آب لیموی ترش را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.

روی آن باقی مانده نارگیل را بپاشید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

از فر در بیاورید و پس از خنک شدن برش بزنید.