دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کشک بادنجان رژیمی


کشک بادنجان رژیمی

▪ مواد لازم: بادنجان یک کیلو
▪ کشک: ۱۵۰ گرم
▪ روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
▪ نعناع خشک: به میزان لازم
▪ سیر: ۵ حبه
▪ پیاز: یک عدد
▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
▪ گردو: به مقدار لازم
● …

مواد لازم:

بادنجان یک کیلو

کشک:

۱۵۰ گرم

روغن زیتون:

۴ قاشق غذاخوری

نعناع خشک:

به میزان لازم

سیر:

۵ حبه

پیاز:

یک عدد

نمک، فلفل و زردچوبه:

به مقدار لازم

گردو:

به مقدار لازم

طرز تهیه

۱) سیر و پیاز را داخل تابه می ریزیم (مقداری زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم)

۲) بادنجان ها را قبلا کبابی می کنیم و در تابه می گذاریم.

حدود یک استکان آب می ریزیم تا زودتر بپزد و بادنجان را مرتب هم می زنیم.

۳) یک قاشق روغن در ظرفی دیگر می ریزیم و نعناع را در آن داغ می کنیم و کمی زردچوبه می ریزیم و کشک را داخل بادنجان ریخته و هم می زنیم.

۴) روغن مایع نباید حرارت بالا ببیند.

۵) غذا را داخل ظرف ریخته و نعناع داغ را روی آن می ریزیم و گردو را هم اضافه می کنیم.

هنگامه حمیدی