چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
کیک شیفون
مواد خمیر کیک:
کرم تارتار ۲/۱ قاشق چایخوری،
سفیده تخم مرغ ۸ عدد،
آب ۳ / ۴ پیمانه،
زرده تخم مرغ ۵ عدد،
روغن مایع ۱ / ۲ پیمانه،
وانیل شکری ۱ / ۴ قاشق چایخوری،
رنده پوست پرتقال یا لیمو ۲ قاشق سوپخوری،
بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری،
آرد الک شده ۲ و ۱ / ۴ پیمانه
شکر ۱ و ۱ / ۳ پیمانه.
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نموده، آرد را الک نموده به همراه شکر، بیکینگ پودر ورنده پوست پرتقال و وانیل شکری در یک ظرف بزرگ ریخته، وسط آن را گود کرده، روغن مایع و زرده تخم مرغ و آب را در وسط ظرف ریخته و کاملا مواد را مخلوط کنید. سفیده های تخم مرغ را با کرم تار تار با همزن برقی زده تا زمانیکه جای پره های همزن روی آن محو نشود و هنگامیکه ظرف را برمی گردانید نریزد، سپس سفیده را داخل مایه اصلی کرده و با قاشق چوبی یا لیسک با حرکت دورانی آن را زیر و رو کنید و مخلوط نمایید تا یک دست شود. ته قالب پنج پر یا گرد به قطر ۲۵ سانتی متر را کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ را چرب کنید و مایه کیک را در قالب ریخته در پنجره وسط فر قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت وده دقیقه بماند. سپس کیک را از فر بیرون آورده و بعد از سرد شدن آن را تزئین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حماس دولت سیزدهم آمریکا رافائل گروسی دولت رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان رئیس جمهور مجلس
سلامت تهران بارش باران هواشناسی شهرداری تهران قتل حجاب پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری وزارت بهداشت
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون مایکروسافت گوگل باتری فضاپیما ماهواره
بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون