چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

كوفته مرغ با سس قارچ


كوفته مرغ با سس قارچ

● مواد لازم
▪ آرد ۳/۱ فنجان
▪ آب مرغ ۲ فنجان
▪ شیر ۲ فنجان
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ آرد ۲ قاشق سوپخوری
▪ جعفری ۲/۱ فنجان
▪ مرغ پخته شده و خرد شده ۵۰۰ گرم
▪ كره ۳ قاشق سوپخوری
▪ قارچ ورقه شده …

مواد لازم

آرد ۳/۱ فنجان

آب مرغ ۲ فنجان

شیر ۲ فنجان

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۲ قاشق سوپخوری

جعفری ۲/۱ فنجان

مرغ پخته شده و خرد شده ۵۰۰ گرم

كره ۳ قاشق سوپخوری

قارچ ورقه شده ۱ فنجان

چگونگی تهیه

كره را آب كرده قارچ را تفت داده آرد را اضافه می كنیم و تفت می دهیم و شیر را اضافه می كنیم و می گذاریم ۳ دقیقه بجوشد .

طرز تهیه كوفته

مرغ ، جعفری ، تخم مرغ و ۲ قاشق سوپخوری آرد مخلوط كرده و كمی ورز می دهیم تا انسجام پیدا كند . آب مرغ را جوش آورده و از مایه كوفته به اندازه یك گردو برداشته و داخل آب مرغ جوشانده می اندازیم و به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم بپزد و در آخر سس قارچ را روی آن می ریزیم و سرو می كنیم .