چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

پیراشکی رژیمی آناناس


پیراشکی رژیمی آناناس

● مواد لازم برای ۲۴ عدد:
آرد گندم- یک پیمانه
آرد ذرت- نصف پیمانه
شکر- یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر- یک و نیم قاشق مرباخوری
نمک- نصف قاشق مرباخوری
پنیر خامه ای کم چرب- ۲قاشق غذاخوری
روغن …

مواد لازم برای ۲۴ عدد:

آرد گندم- یک پیمانه

آرد ذرت- نصف پیمانه

شکر- یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر- یک و نیم قاشق مرباخوری

نمک- نصف قاشق مرباخوری

پنیر خامه ای کم چرب- ۲قاشق غذاخوری

روغن کانولا- ۲ قاشق غذاخوری

شیر کم چرب- ۴قاشق غذاخوری

آناناس تازه خرد شده- یک و نیم پیمانه

مارمالاد زردآلو کم شکر- یک سوم پیمانه

خرده نان- ۲قاشق غذاخوری

پودر دارچین- یک چهارم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

آرد، آرد ذرت، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. پنیر خامه ای و روغن را به مواد اضافه کنید و با دست هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر کمی به هم بچسبد، توجه داشته باشید خمیر کمی شبیه خرد نان خواهد بود. خمیر را روی سطحی آردی ورز دهید و به دو قسمت تقسیم کنید و در کیسه فریزر بپیچید و به مدت ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید.

آناناس و مارمالاد زردآلو را روی حرارت به جوش بیاورید تا غلیظ شود. مواد را به شکل پوره در بیاورید، خرده نان و دارچین را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید، سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

خمیر را باز کنید و با استفاده از چاقو ۲۴عدد دایره دربیاورید و هر کدام را با یک قاشق مرباخوری مواد آناناس پر کنید و لبه ها را با چنگال محکم کنید و روی سینی قرار دهید.

پیراشکی ها را به مدت ۱۲تا۱۵ دقیقه در فر بپزید.

توجه داشته باشید در صورت نداشتن آناناس تازه می توان از کنسرو بدون شربت آن استفاده کرد.

ارزش غذایی هر یک عدد پیراشکی:

کالری- ۶۴چربی- ۲گرم

کلسترول- یک میلی گرمکربوهیدرات- ۱۲گرم

پروتئین- یک گرم سدیم- ۸۴میلی گرم

پتاسیم- ۱۴میلی گرم فیبر- یک گرم



همچنین مشاهده کنید