یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
چاشنی ترش از مواد تند
فصل پاییز، زمان ترشی انداختن است.
چاشنی تمام سفرههای زمستانی هم ترشیهایی است که به شکلهای مختلف مطابق با سلیقه خانم خانه تهیه شده است. بوی ترشی، بوی خوب خانه مادربزرگهاست و خاطره هیاهویی که در حیاط قدیمی خانهشان برای درست کردن ترشی به راه میافتاد. هرچند که حالا مراسم ترشی درستکردن در آشپزخانه کوچک آپارتمانهای کوچکمان خلاصه شد اما باز هم شیرین است درست کردن این چاشنی ترش!
مواد لازم:
پیاز پوست کنده:
۲ کیلو
نعناع:
یک کیلو
(از ۲ یا ۳ قاشق سوپخوری نعناع خشک و نرم نیز میتوان استفاده کرد)
سیر:
نیمکیلو
طرز تهیه:
نعناع را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و خشک میکنیم. بعد سیر را پوست میکنیم و با نعناع از چرخ رد میکنیم. سپس شیشه مناسبی را انتخاب میکنیم و یکی دو ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن میریزیم و باز مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر و کمی نمک میریزیم. به همین ترتیب شیشه را پر میکنیم و بعد روی مواد را سرکه میریزیم، طوری که روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم محمدباقر قالیباف قالیباف انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
قتل تهران آموزش و پرورش هواشناسی شهرداری تهران بازنشستگان پلیس سازمان هواشناسی محیط زیست سیل بارش باران فراجا
دولت سیزدهم قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو خودرو دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو بورس قیمت سکه بانک مرکزی بازار سرمایه
سینما سینمای ایران دفاع مقدس علیرضا قربانی تخت جمشید بازیگر تلویزیون رسانه ملی کتاب موسیقی شهید سریال
هوش مصنوعی وزیر علوم ماهواره الکترونیک باتری
رژیم صهیونیستی جو بایدن ترکیه اسرائیل غزه آمریکا فلسطین روسیه دونالد ترامپ جنگ غزه لبنان ترامپ
پرسپولیس استقلال فوتبال یورو 2024 لیگ برتر باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند باشگاه استقلال بازی آلمان نقل و انتقالات سپاهان
الکامپ نمایشگاه الکامپ ربات فناوری وزیر ارتباطات عیسی زارع پور موبایل فیبر نوری گوگل
چای ورزش ویتامین سرطان سکته مغزی قند خون فشار خون گرمازدگی