دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

خورش كاری با ماهی


خورش كاری با ماهی

● مواد لازم
▪ پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر بادام هندی ۵۰ گرم
▪ آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ گشنیز خرد شده ۱۰۰ گرم
▪ فیله ماهی ۴ قطعه
▪ پیاز خرد شده ۱ …

مواد لازم

پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری

پودر بادام هندی ۵۰ گرم

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه ۲/۱ قاشق چایخوری

گشنیز خرد شده ۱۰۰ گرم

فیله ماهی ۴ قطعه

پیاز خرد شده ۱ عدد

سیر له شده ۲ حبه

زیره ۱ قاشق چایخوری

خامه ۲/۱ پیمانه

پودر كاری ۱ قاشق مرباخوری

نمك و روغن به میزان لازم

عصاره تمبر هندی ۴/۱ پیمانه

چگونگی تهیه

در ظرفی ابتدا فیله های ماهی را به همراه زردچوبه و نمك و آبلیمو مزه دار می كنیم سپس در ظرفی پیاز و سیر را همراه كمی روغن و زیره به مدت ۲ دقیقه خوب تفت می دهیم سپس ماهی و ادویه كاری را به مواد اضافه كرده و تمبر هندی را به همراه كمی آب به مواد افزوده و به مدت ۵ دقیقه مواد را با درجه بالا و درب بسته خوب حرارت می دهیم سپس در نهایت خامه و گشنیز و پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط كرده و به باقی مواد افزوده و به مدت ۲ دقیقه دیگر مواد را در دستگاه قرار می دهیم .