یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

پیاز شکم پر


پیاز شکم پر

داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.

مواد لازم:

پیاز متوسط: ۱۰عدد

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰گرم

کرفس ریز خرد شده: ۳ساقه

نمک و فلفل: به اندازه کافی

سیر له شده: ۳حبه

اسفناج ریز خرد شده: ۴۰۰گرم

گردوی تفت داده شده و خرد شده: ۲پیمانه

روغن: به اندازه کافی

آب گوشت: یک و یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.

از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.

سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.

نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.

مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.

پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.

سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد.