یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
پیاز شکم پر
![پیاز شکم پر](/web/imgs/16/11/9nzec1.jpeg)
مواد لازم:
پیاز متوسط: ۱۰عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰گرم
کرفس ریز خرد شده: ۳ساقه
نمک و فلفل: به اندازه کافی
سیر له شده: ۳حبه
اسفناج ریز خرد شده: ۴۰۰گرم
گردوی تفت داده شده و خرد شده: ۲پیمانه
روغن: به اندازه کافی
آب گوشت: یک و یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.
از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.
سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.
مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.
پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.
سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد.
مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری ایران پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
تهران کنکور آلودگی هوا هواشناسی قتل شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش پلیس راهور قوه قضاییه پلیس
بانک مرکزی قیمت طلا خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو بورس واردات خودرو بازار سرمایه حقوق بازنشستگان دلار ایران خودرو
عاشورا کربلا امام حسین تلویزیون خودکشی نقاشی امام حسین (ع) سینمای ایران تئاتر رامبد جوان سینما هنرمندان
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی باتری
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل روسیه آمریکا انگلیس جو بایدن چین حماس حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر علیرضا بیرانوند تیم ملی آلمان نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی اسپانیا لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی موبایل سامسونگ فناوری ناسا نخبگان استاندارد گوگل
ازدواج رژیم غذایی ویتامین تب دانگ کاهش وزن طول عمر آلزایمر پوکی استخوان سردرد