شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
ترافل پنیر و میوه یک دسر اروپایی
مواد لازم:
ژله یا بریلو آلبالو ١ پیمانه
پنیر ماسکارپونه ١٠٠ گرم
خامه فرم گرفته ٢ قاشق سوپخوری
موز ١ عدد
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
بیسکویت ویفر به میزان لازم
سس گاناش به میزان لازم
اکلیل های خوراکی یا شکرهای رنگی برای تزیین
روش تهیه:
۱. ترایفل ها از دسته دسرهای انگلیسی هستند که به صورت ترکیبی با خامه و میوه یا انواع کرمها و میوهها به صورت لایه لایه تهیه میشوند.
۲. پنیر ماسکارپونه، خامه فرم گرفته و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود، سپس کف لیوانهای تکنفره مورد نظر یا جام موردنظر بریلو آلبالو یا ژله آلبالو که غلیظ شده است بریزید و موزها را هم حلقهحلقه در دیواره جام قرار دهید، سپس مواد کرم را درون قیف ریخته و ۳/۲ ظرف را پرکنید و روی آن یک قاشق گاناش بگذارید؛ بعد اکلیلهای خوراکی یا شکرهای رنگی بپاشید و یک تکه ویفر به دلخواه کنار آن قرار دهید و به مدت ٢ ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.
نکته: سس گاناش از ترکیب شکلات تختهای و خامه صبحانه به صورت حرارت غیرمستقیم تهیه میشود. (آماده شده این سس هم موجود است)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست