چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

نودل مرغ | طرز تهیه نودل مرغ آلفردو به سبک ایتالیایی


مواد لازم برای نودل مرغ آلفردو به سبک ایتالیایی
 
یک بسته نودل
یک قاشق غذاخوری خامه ترش بدون چربی
دو قاشق مرباخوری پنیر پارمژان رنده شده
یک برش پنیر سفید (مثلثی)
85 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان (از قبل، پخته و خرد شود)
یک چهارم فنجان ترشی فلفل قرمز خردشده (آب آن، کاملا گرفته شده باشد)
یک چهارم فنجان کنسرو قارچ خردشده (آب آن، کاملا گرفته شده باشد)
نمک و فلفل سیاه، به میزان لازم
 
 

نودل مرغ | طرز تهیه نودل مرغ آلفردو به سبک ایتالیایی
 
 
طرز تهیه نودل مرغ آلفردو به سبک ایتالیایی
 نودل ها را از که قبل پخته اید، در صافی بریزید تا آب آن، کاملا کشیده شود. سپس، آن ها را با استفاده از حوله کاغذی، خشک کنید و مدت یک دقیقه در مایکروفر حرارت دهید.
 
دوباره آب اضافی نودل ها را بگیرید و تا حد امکان، رشته ها را خشک کنید.
 
خامه ترش، پنیر پارمزان و پنیر سفید را که از قبل خرد کرده اید، روی نودل ها بریزید و دوباره آن را مدت یک دقیقه در مایکروفر حرارت دهید.
 
بقیه مواد به جز نمک و فلفل را به نودل ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس، ظرف را مدت یک تا دو دقیقه در مایکروفر بگذارید تا گرم شود.
 
حالا، نوبت نمک، فلفل است. آن ها را روی نودل ها بریزید و سرو کنید.
 

نودل مرغ | طرز تهیه نودل مرغ آلفردو به سبک ایتالیایی
نکات تکمیلی در مورد نودل مرغ

نودل مرغ جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
نودل مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

نودل مرغ ، طرز تهیه نودل مرغ آلفردو به سبک ایتالیایی