شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
برگر ماهی
![برگر ماهی](/web/imgs/16/11/9xb231.jpeg)
در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید. در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخممرغ خوب با هم مخلوط کنید. مخلوط تخممرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک و نیم سانتیمتر درآورید. تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید.
با اسپری روغن، روی هرکدام از پاتهها را روغن اسپری کنید و هر طرف آنها را درون تابه به مدت سه دقیقه یا تا زمانیکه خوب سرخ شوند، سرخ کنید. ماهیهای برگرشده داغ را درون نانهای تست قرار داده و میل کنید.
نکته: شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت نماز جمعه محمدجواد ظریف انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهور انتخابات عزاداری ظریف
گرمای هوا تهران رسانه هواشناسی سازمان هواشناسی زلزله پلیس وزارت بهداشت شهرداری تهران قتل پشه آئدس سلامت
برق مایکروسافت همستر کامبت واردات خودرو خودرو قیمت خودرو حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم قیمت طلا قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو
کربلا تلویزیون امام حسین سینما اوشین بازیگر امام حسین (ع) سینمای ایران فیلم
فناوری دانشگاه تهران پرنده
اسرائیل رژیم صهیونیستی جو بایدن یمن تل آویو دونالد ترامپ آمریکا فلسطین غزه ترامپ روسیه جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات نقل و انتقالات لیگ برتر تراکتور علی علیپور باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران سپاهان مهدی طارمی
اینترنت ویندوز مغز ناسا سامسونگ عیسی زارع پور موبایل هوش مصنوعی سرعت اینترنت گوگل
رژیم غذایی چاقی پوست گرمازدگی کاهش وزن افسردگی