شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

برگر ماهی


برگر ماهی

در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید. در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخم‌مرغ خوب با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم‌مرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید. …

در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید. در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخم‌مرغ خوب با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم‌مرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.

مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک و نیم سانتیمتر درآورید. تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید.

با اسپری روغن، روی هرکدام از پاته‌ها را روغن اسپری کنید و هر طرف آنها را درون تابه به مدت سه دقیقه یا تا زمانی‌که خوب سرخ شوند، سرخ کنید. ماهی‌های برگرشده داغ را درون نان‌های تست قرار داده و میل کنید.

نکته: شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است.