جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
فنجان های کرم موکا
مواد لازم:
نسکافه=۱ قاشق غذاخوری
شیر=۵۰۰ میلی لیتر
شکر=۳/۱ پیمانه
شکلات تخته ای=۲۲۵ گرم
پودر وانیل=۲/۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ=۷ عدد
خامه زده شده=برای تزئین
طرز تهیه:
۱) فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و ۸ عدد فنجان با گنجایش ۱۲۵ میلی لیتر در سینی فر بچینید.
۲) نسکافه را در ظرفی بریزید،سپس شیر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
۳) شکلات رنده شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکلات حل شود؛از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود.
۴) کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نمایید.
۵) مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید؛داخل سینی فر را آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد،سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی توماج صالحی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها وزیر کشور
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس فضای مجازی سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو مالیات قیمت خودرو چین قیمت طلا قیمت دلار مسکن بازار خودرو ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان ترکیه یمن لبنان
فوتبال ایران پرسپولیس استقلال تراکتور بارسلونا لیگ برتر سپاهان جام حذفی لیگ برتر انگلیس بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مغز گوگل آیفون اپل باتری سونی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست سازمان غذا و دارو دیابت کاهش وزن آلزایمر