پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

چیزکیک شکلاتی


● مواد لازم:
▪ ۲۰۰گرم بیسکویت ساده
▪ ۱ قاشق سوپخوری پودر کاکائو
▪ ۵۰ گرم کره
● مواد میانی کیک:
▪ ۷۵۰ گرم پنیر خامه ای بدون نمک
▪ ۱۵۰ گرم شکر
▪ یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
▪ ۳ عدد …

مواد لازم:

۲۰۰گرم بیسکویت ساده

۱ قاشق سوپخوری پودر کاکائو

۵۰ گرم کره

مواد میانی کیک:

۷۵۰ گرم پنیر خامه ای بدون نمک

۱۵۰ گرم شکر

یک چهارم قاشق چایخوری وانیل

۳ عدد تخم مرغ

۳۰۰گرم شکلات تلخ

طرز تهیه:

۱

) فر را با حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲) بیسکویت ها را پودر کنید و پودرکاکائو را به آن اضافه کنید.

۳) کره را آب کنید و روی این مخلوط بریزید و مخلوط مواد را کف یک قالب به قطر ۲۳سانتیمتری پهن کنید و روی آن را با قاشق صاف کرده و فشار دهید.

۴) پنیر خامه ای، شکر، وانیل و تخم مرغ ها را با دور آرام همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند. شکلات را ذوب کرده و پس از آنکه کمی خنک شد با مخلوط پنیر و تخم مرغ بیامیزید و درون قالب بریزید.

۵) قالب را به مدت ۳۵دقیقه در فر بگذارید. پس از این مدت در فر را باز کنید و قالب را در فر خاموش و با در باز، خنک کنید.۶) پس از گذشت ۳۵دقیقه وسط چیزکیک هنوز حالت مایع دارد، ولی پس از خنک شدن سفت می شود. این مایع به دلیل خام بودن چیزکیک نیست.

۷) در آخر چیزکیک را ۳تا۴ ساعت در یخچال قرار داده و بعد آن را سرو کنید.