جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

فلفل دلمه ای شکم پر


فلفل دلمه ای شکم پر

در ظرف پیرکس کمی چرب شده، فلفل دلمه ای را به حالت ایستاده قرار دهید و با فویل بپوشانید و چند دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شود. از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.

مواد لازم:

برنج سبوس دار: یک و یک چهارم پیمانه

فلفل دلمه ای درشت: ۴عدد بزرگ

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پودر دارچین: یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک: نصف قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل: یک چهارم قاشق مرباخوری

عسل: یک چهارم پیمانه

نخود آب پز شده: یک پیمانه

کشمش: یک چهارم پیمانه

بادام: نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

برنج خیس شده را بپزید.

در ظرف پیرکس کمی چرب شده، فلفل دلمه ای را به حالت ایستاده قرار دهید و با فویل بپوشانید و چند دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شود. از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.

بادام را تفت دهید.

روغن، دارچین، نمک، زنجبیل و عسل را روی حرارت کم به طور مرتب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود اما نجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

برنج پخته، نخود، بادام تفت داده شده و کشمش را با هم در کاسه مخلوط کنید و به جز ۲قاشق غذاخوری، بقیه مخلوط عسل را به مخلوط برنج اضافه کنید.

فلفل دلمه ای را با مواد پر کنید و باقی مانده مایه عسل را به طور مساوی روی فلفل دلمه ای پر شده بریزید، با کاغذ فویل بپوشانید و به مدت ۱۵دقیقه بپزید.