جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
فلفل دلمه ای شکم پر
مواد لازم:
برنج سبوس دار: یک و یک چهارم پیمانه
فلفل دلمه ای درشت: ۴عدد بزرگ
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یک چهارم قاشق مرباخوری
نمک: نصف قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل: یک چهارم قاشق مرباخوری
عسل: یک چهارم پیمانه
نخود آب پز شده: یک پیمانه
کشمش: یک چهارم پیمانه
بادام: نصف پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
برنج خیس شده را بپزید.
در ظرف پیرکس کمی چرب شده، فلفل دلمه ای را به حالت ایستاده قرار دهید و با فویل بپوشانید و چند دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شود. از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.
بادام را تفت دهید.
روغن، دارچین، نمک، زنجبیل و عسل را روی حرارت کم به طور مرتب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود اما نجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
برنج پخته، نخود، بادام تفت داده شده و کشمش را با هم در کاسه مخلوط کنید و به جز ۲قاشق غذاخوری، بقیه مخلوط عسل را به مخلوط برنج اضافه کنید.
فلفل دلمه ای را با مواد پر کنید و باقی مانده مایه عسل را به طور مساوی روی فلفل دلمه ای پر شده بریزید، با کاغذ فویل بپوشانید و به مدت ۱۵دقیقه بپزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست