یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا
مواد غذایی را در قطعات کوچک فریز کنید
عمل فریزکردن مواد غذایی باید درست و در بسته بندی کوچک باشد، به نحوی که انتقال برودت مابین آن به سرعت انجام شود.فریزکردن مواد غذایی که حاوی نیترات یا نیتریت باشد در دمای ۱۸ - درجه از نظر زمینه سرطانزایی مانند دمای بالای ۵۰ درجه است.
اگر قطعات مواد غذایی که فریز می شوند کوچک باشد و برودت به سرعت در مواد منتقل شود از تخریب شدن مواد مغذی آن جلوگیری می شود و در حقیقت ویتامین C که حساس ترین ماده مغذی است فقط ۴ درصد تخریب می شود و این نشان دهنده عدم تخریب مواد مغذی دیگر است.
کوچک بودن قطعات مواد غذایی داخل فریزر علاوه بر انتقال سریع برودت و جلوگیری از تخریب مواد مغذی آن موجب می شود که برای هربار استفاده از آن ماده غذایی فرد مجبور به بازکردن یخ کل ماده بسته بندی شده نباشد و با این کار نیز از آلوده شدن ماد غذایی جلوگیری می شود.
انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور علیرضا زاکانی
فضای مجازی قتل دیابت تهران آموزش و پرورش طلاق پلیس بارش باران سازمان هواشناسی سیل سلامت قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت سکه بانک مرکزی قیمت طلا حقوق بازنشستگان خودرو بازار خودرو بازنشستگان بورس دولت سیزدهم دلار مسکن
تلویزیون کتاب رسانه ملی سید ابراهیم رئیسی سینمای ایران سینما تئاتر فیلم شهید
ماهواره
اسرائیل آمریکا رژیم صهیونیستی غزه روسیه جو بایدن دونالد ترامپ ترامپ لبنان جنگ غزه ترکیه انتخابات آمریکا
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان لیگ برتر بازی تیم ملی فوتبال ایران جواد نکونام باشگاه استقلال
اینترنت هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ عیسی زارع پور وزیر ارتباطات فناوری فیبر نوری گوگل مایکروسافت ایرانسل
زیبایی پوست فشار خون کاهش وزن ویتامین بارداری