شنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 18 May, 2024
مجله ویستا

کیک شکلاتی با مایکروفر


کیک شکلاتی با مایکروفر

● مواد لازم:
▪ تخم‌مرغ: ۴ عدد
▪ کره: ۱۰۰ گرم
▪ شکر: ۱۳۰ گرم
▪ آرد سفید: ۱۱۰ گرم
▪ کاکائو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ شیر هموژنیزه: ۰.۱۵ لیتر
▪ بکین پودر: ۱ قاشق مربا‌خوری
▪ روغن: ۱ قاشق سوپ‌خوری …

مواد لازم:

تخم‌مرغ:

۴ عدد

کره:

۱۰۰ گرم

شکر:

۱۳۰ گرم

آرد سفید:

۱۱۰ گرم

کاکائو:

۲ قاشق سوپ‌خوری

شیر هموژنیزه:

۰.۱۵ لیتر

بکین پودر:

۱ قاشق مربا‌خوری

روغن:

۱ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

تخم‌مرغ‌ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملاً سفید و سفت شود کره و شیر را به آن اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. ظرف مایکروفر (بشر) را تا نیمه آب کرده و آن را به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مایه کیک اضافه مرده و در این مرحله تنها با یک چنگال و به مقدار کم هم بزنید که مخلوط شود. یک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداری روغن مایع در آن ریخته و تمامی دیواره ظرف را روغن اندود نمائید. سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و ظرف آب که تا این مرحله کاملاً جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ شود، بیرون آورده و ظرف کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در مایکروفر را ببندید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید.

توجه:

بهتر است پس از اتمام این زمان تا ۵ دقیقه بعد از آن درب مایکروفر باز نشود.