چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
نان گردوئی با مایکروفر
تخم مرغ : ۱ عدد
شیر هموژنیزه : ۰.۰۶ لیتر
کره : ۱۰۰ گرم
آرد سفید : ۱۷۵ گرم
شکر : ۷۵ گرم
خرما : ۷۵ گرم
موز : ۱ عدد
گردو : ۵۰ گرم
خاک قند : قدری
شیر تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملاً پف کند، شکر و آرد را نیز به آن اضافه کنید. هنگامیکه که آرد را اضافه کردید مخلوط را زیاد به هم نزنید. گردو، خرما و موز (له شده) را بیز در آن بریزید. سپس یک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با دیواره ۳ الی ۴ سانتیمتر انتخاب کرده مقداری ته و اطراف ان را چرب کرده، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت ۱۲ - ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید. پس از پایان زمان پخت ظرف را بیرون آورده و اجازه دهید تا سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین نمائید. (بهتر است در طول مصرف نان گردوئی، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود).
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست