سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

کیک شاتوت


کیک شاتوت

●مواد لازم
▪ یک و یک چهارم پیمانه شاتوت
▪ ۲۷۵ گرم شکر
▪ ۲۲۵ گرم کره نرم شده
▪ ۳ عدددرشت تخم مرغ
▪ نصف پیمانه شیر
▪ ۳۰۰ گرم آرد
▪ ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
▪ یک چهارم قاشق چای خوری …

مواد لازم

یک و یک چهارم پیمانه شاتوت

۲۷۵ گرم شکر

۲۲۵ گرم کره نرم شده

۳ عدددرشت تخم مرغ

نصف پیمانه شیر

۳۰۰ گرم آرد

۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر

یک چهارم قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه

ابتدا کره و شکررا با همزن هم می زنیم تا سفید شود . تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و هر کدام را با همزن به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم . وانیل را اضافه می کنیم . پس از زدن تخم مرغ ها ، دیگر از همزن استفاده نمی کنیم . سپس دو قاشق آرد را با بکینگ پودر الک کرده و با شاتوت خوب مخلوط می کنیم . می گذاریم یک دقیقه بماند . شیر و مابقی آرد را در سه نوبت ، یک در میان( یعنی مقداری شیر و مقداری آرد ) به این مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم . در ته قالب که قبلاً چرب کرده ایم، مقداری از این مواد می ریزیم( حدود ۴ قاشق) سپس مخلوط شاتوت، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اول اضافه می کنیم . بعد این مواد را روی مواد قبلی در قالب می ریزیم.

دما:

۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا درجه۴ گاز

قالب :

گرد با وسط برآمده

مدت زمان:

۱ ساعت و ۱۰ دقیقه

پنجره:

وسط فر