پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

پودینگ کیک لیمویی


پودینگ کیک لیمویی

● مواد لازم
▪ شکر سه چهارم لیوان
▪ آرد کیک یک چهارم لیوان
▪ تخم مرغ ۳ عدد، زرده و سفیده جدا شده
▪ شیر یک لیوان
▪ پوست لیمو یک قاشق غذاخوری
▪ آب لیمو یک چهارم لیوان
▪ کمی نمک
● طرز تهیه
▪ …

مواد لازم

شکر سه چهارم لیوان

آرد کیک یک چهارم لیوان

تخم مرغ ۳ عدد، زرده و سفیده جدا شده

شیر یک لیوان

پوست لیمو یک قاشق غذاخوری

آب لیمو یک چهارم لیوان

کمی نمک

طرز تهیه

قالب کیک را چرب و فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.

شکر، آرد و نمک را باهم مخلوط کنید.

زرده را با شیر، پوست لیمو و آب لیمو هم بزنید و به مخلوط آرد اضافه کنید.

سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد و به آرامی به مواد دیگر اضافه کنید.

مایه را در قالب ریخته و بگذارید ۳۵ دقیقه بپزد تا روی آن کمی طلایی و زیر آن نرم مانند شود.

این کیک را می توان ولرم و یا سرد با خامه مصرف کرد. روی این پودینگ سفت و زیر آن نرم و خامه مانند می شود.