پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
پودینگ کیک لیمویی
مواد لازم
شکر سه چهارم لیوان
آرد کیک یک چهارم لیوان
تخم مرغ ۳ عدد، زرده و سفیده جدا شده
شیر یک لیوان
پوست لیمو یک قاشق غذاخوری
آب لیمو یک چهارم لیوان
کمی نمک
طرز تهیه
قالب کیک را چرب و فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.
شکر، آرد و نمک را باهم مخلوط کنید.
زرده را با شیر، پوست لیمو و آب لیمو هم بزنید و به مخلوط آرد اضافه کنید.
سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد و به آرامی به مواد دیگر اضافه کنید.
مایه را در قالب ریخته و بگذارید ۳۵ دقیقه بپزد تا روی آن کمی طلایی و زیر آن نرم مانند شود.
این کیک را می توان ولرم و یا سرد با خامه مصرف کرد. روی این پودینگ سفت و زیر آن نرم و خامه مانند می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست