جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

نان خامه‌ای (اکلر)


نان خامه‌ای (اکلر)

● مواد لازم:
تخم‌مرغ: ۷عدد
کره: ۱۰۰گرم
آب: ۴۰۰ میلی‌لیتر
آرد: ۲۵۰ گرم
بیکینگ‌پودر: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
وانیل: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
شکر: یک قاشق چای‌خوری
خامه شیرین قنادی: …

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۷عدد

کره: ۱۰۰گرم

آب: ۴۰۰ میلی‌لیتر

آرد: ۲۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

وانیل: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

شکر: یک قاشق چای‌خوری

خامه شیرین قنادی: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- کره نرم، آب و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود و چند جوش ریز بزند.

۲- آرد را به یکباره درونش بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خمیر شده و از ظرف جدا شود، سپس خمیر را به ظرف دیگر انتقال داده و اجازه دهید مواد خنک شود.

۳- خمیر خنک شده را با همزن برقی بزنید سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. دقت داشته باشید تا تخم‌مرغ اولی کاملا جذب خمیر نشده، تخم‌مرغ بعدی را اضافه نکنید. به هم زدن ادامه دهید تا مواد کش‌دار و براق شود. درآخر بیکینگ‌پودر و وانیل را اضافه کنید.

۴- خمیر را داخل قیف با ماسوره شکوفه ریخته، در سینی فر با فاصله به صورت گل‌های کوچک ماسوره بزنید و در فری که از پیش با دمای ۰۰۲ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، به مدت ۰۳ دقیقه بپزید.

۵- نان‌ها باید کاملا پف کرده و بالا آمده و طلایی شوند. بعد از سرد شدن،‌ نان‌ها را چاک داده با خامه فرم گرفته یا انواع کرم‌ها پر کنید.

نکته:

اگر خواستید خمیرتان شیرین و رنگش تیره‌تر شود یک تا دو قاشق غذاخوری شکر همان ابتدا به مخلوط آب و روغن اضافه کنید.