پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

دلمه فلفل ایتالیایی


دلمه فلفل ایتالیایی

● مواد لازم برای ۶-۴ نفر
▪ گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
▪ برنج: یک‌دوم پیمانه
▪ فلفل دلمه‌ای قرمز: ۶ عدد
▪ روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
▪ سیر: ۲ حبه ساطوری
▪ پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
▪ لوبیا …

مواد لازم برای ۶-۴ نفر

گوشت چرخ‌کرده:

۴۰۰ گرم

برنج:

یک‌دوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای قرمز:

۶ عدد

روغن مایع:

۲ قاشق غذاخوری

سیر:

۲ حبه ساطوری

پیاز متوسط:

یک عدد ساطوری

لوبیا سبز آب‌پز:

۱۰۰ گرم خرد شده

نمک و فلفل:

به میزان لازم

گوجه‌فرنگی متوسط:

۴ عدد خرد شده

پودر سیر:

یک قاشق چای‌خوری

پودر پیاز:

۲ قاشق چای‌خوری

آویشن:

یک قاشق چای‌خوری

شکر:

یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

برای تهیه سس گوجه‌فرنگی، پودر سیر،‌ یک دوم پیمانه آب، پودر پیاز،‌ سرکه و شکر را ۳۰ دقیقه در یک قابلمه کوچک روی شعله متوسط بجوشانید. در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید و در ۵ دقیقه آخر پودر آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

برنج را به همراه یک پیمانه آب و یک قاشق چای‌خوری نمک ۲۰ دقیقه بجوشانید، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و سیر را ۳ دقیقه تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. لوبیا را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

سر فلفل‌ها را بریده و داخل آن را خالی کنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داغ کنید. در یک کاسه، برنج را با مایه گوشت و یک‌چهارم پیمانه از سس گوجه‌فرنگی را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. داخل فلفل‌ها را با مایه گوشت و برنج پر کنید و در فلفل‌ها را ببندید.

یک ظرف نسوز را چرب کنید. سس گوجه‌فرنگی را کف آن ریخته و فلفل‌ها را در آن بچینید. دلمه‌ها را ۵۰ دقیقه در فر بپزید و هر ۱۵ دقیقه از سس گوجه‌فرنگی روی آن بریزید.

فوت آشپزی

در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر موتزارلای رنده شده با مایه برنج مخلوط کنید.