چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
پارمیجانای کدو
مواد لازم:
کدو سبز:
یک و نیم کیلو؛
پنیر موتزارلای تازه و خرد شده یا پنیر پیتزای فریز شده:
۲۰۰ گرم؛
پنیر پارمزان پودر شده:
۱۰۰ گرم؛
زردۀ تخم مرغ:
۱ عدد؛
آرد:
به میزان لازم؛
نمک:
به میزان دلخواه؛
روغن مایع:
مقداری برای سرخ کردن.
طرز تهیه:
ابتدا کدوها را پوست کنده و حلقه حلقه می کنیم. سپس با مقداری آرد مخلوط می کنیم و بعد از اینکه آرد اضافی آن را گرفتیم در روغن سرخ می کنیم. پس از سرخ کردن، آنها را روی دستمال آشپزخانه می چینیم تا روغن آن گرفته شود.
بعد در یک ظرف مخصوص فر یک ردیف از حلقه های کدو می چینیم و سپس کمی نمک، پنیر موتزارلای خرد شده و بعد پنیر پارمزان پودر شده را روی آن می پاشیم. از زردۀ تخم مرغ زده شده با چنگال روی مواد می ریزیم و دوباره به همان ترتیب از مواد روی هم می چینیم.
دقت کنید که حتماً آخرین ردیف پنیر پارمزان باشد. بعد آن را در فر با ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد، تا زمانی که روی آن طلایی شود می پزیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس چین دولت سیزدهم خلیج فارس لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان دولت حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران معلم سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی پلیس دستگیری شورای شهر تهران سلامت
خودرو بانک مرکزی دلار قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو ایران خودرو سایپا بازار خودرو مالیات تورم ارز
تلویزیون سریال سعید آقاخانی سینمای ایران سینما نون خ رسانه موسیقی تئاتر فیلم دفاع مقدس کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر بایرن مونیخ فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام ناسا تسلا تبلیغات اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن طول عمر بارداری خواب سلامت روان آلزایمر