دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

رولت دو رنگ


رولت دو رنگ

● مواد لازم
▪ تخم مرغ ۶ عدد
▪ شکر ۱۲۵ گرم یا ۲/۱ پیمانه سرپر
▪ آرد ۱۰۰ گرم
▪ آرد ذرت ۲۵ گرم
▪ بکینگ پودر ۴/۱ قاشق چایخوری
▪ وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
▪ پودر کاکائو ۱۵ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری …

مواد لازم

تخم مرغ ۶ عدد

شکر ۱۲۵ گرم یا ۲/۱ پیمانه سرپر

آرد ۱۰۰ گرم

آرد ذرت ۲۵ گرم

بکینگ پودر ۴/۱ قاشق چایخوری

وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری

پودر کاکائو ۱۵ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم

طرز تهیه

زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم زرده را با شکر و وانیل خوب می زنیم تا سبک و کرم رنگ شود.سفیده ها را جداگانه می زنیم تا کاملا فرم بگیرد سپس آرد ، آرد ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده الک می کنیم زرده و سفیده ها را با هم مخلوط کرده آرد را کم کم اضافه می کنیم مایه را داخل سینی رولت که کاغذ انداخته ایم می ریزیم و در فر گرم شده با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه می پزیم بعد از سرد شدن با خامه فرم گرفته پوشانده لوله می کنیم. می توانیم کمی کاکائو به ۴/۱ مواد اضافه کرده اول لایه قهوه ای را پهن کرده کمی می پزیم بعد لایه سفید را می پزیم.

groohashpazi.blogfa.com