پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
ماهی سالمون با سُس آوُکادو
مواد لازم:
فیله ماهی سالمون با پوست:
۴ عدد
روغن زیتون:
دو و نیم قاشق چایخوری
نمک و فلفل:
به میزان دلخواه.
مواد لازم برای سس:
آواکادو:
یک عدد
گوجه فرنگی بدون هسته و نگینی خرد شده:
۲ عدد
پیاز قرمز:
یک دوم نگینی خرد شده
فلفل چیلی قرمز بدون هسته و ریز خرد شده:
یک تا ۲ عدد
سیر ریز شده:
یک حبه
آب لیمو ترش:
۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل:
به میزان دلخواه
گشنیز تازه و ریز خرد شده:
۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون:
در صورت تمایل.
طرز تهیه:
ابتدا سس را به این ترتیب تهیه کنید. هسته آواکادو را خارج کنید و پوستش را بکنید و نگینی خرد کنید. سعی کنید تمام سبزیجات به یک اندازه خرد شوند و بعد همه را با هم مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. به هر دو سطح ماهی علاوه بر نمک، فلفل، روغن زیتون نیز بمالید و در یک ماهیتابه چدنی که از قبل داغ شده سرخ کنید تا حدی که پخته شود. بعد از پخت، در ظرف مخصوص با سس سرو کنید.در بازارهای ایران امروزه به راحتی میتوان ماهی سالمون و آوُکادو را تهیه نمود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست