جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

«برگ بو» دشمن سرطان


«برگ بو» دشمن سرطان

برگ بو، گیاهی معطر است که اغلب در غذاهای مدیترانه ای مورد استفاده قرار می گیرد. برگ های تازه بو و طعم ملایمی دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و بوی کامل می رسد.در این …

برگ بو، گیاهی معطر است که اغلب در غذاهای مدیترانه ای مورد استفاده قرار می گیرد. برگ های تازه بو و طعم ملایمی دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و بوی کامل می رسد.در این مطلب از «Healthnews» به چند خاصیت این گیاه اشاره شده است.

برگ بو فواید زیادی در مقابله با انواع سرطان ها دارد.

منبع غنی ویتامین C، A، آهن، منگنز، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است. مصرف منظم آن در غذاها به سلامت جسم کمک می کند.

دارای خاصیت ضد التهابی، آنتی اکسیدان، ضد باکتریایی و ضد قارچی است. خاصیت ضد آنتی اکسیدان آن با کمک کردن به بدن در تولید انسولین کافی، می تواند در درمان بیماری هایی مانند دیابت موثر باشد.

آنزیم های موجود در آن با شکستن پروتئین ها و کمک به هضم غذا، علایم اختلالات گوارشی را کاهش می دهد و ناراحتی معده را درمان می کند.

ترکیبات موجود در آن سردرد و حتی میگرن را درمان می کند.

دم کرده آن که با جوشاندن ۳ برگ در یک لیوان تهیه می شود، تعریق ایجاد می کند و تب را کاهش می دهد. دستمال خیس شده در دم کرده آن را روی قفسه سینه قرار دهید تا از عفونت های تنفسی، سرفه، سرماخوردگی و آنفلوآنزا رهایی پیدا کنید.

این گیاه را به غذاهای سنگین اضافه کنید یا دم کرده آن را بنوشید تا به هضم غذا کمک کند.

ماساژ دادن روغن طبیعی آن ورم و درد ایجاد شده از پیچ خوردگی، آرتروز، دردهای عمومی، سردرد و میگرن را تسکین می دهد.

چند قطره روغن آن را به شامپو بیفزایید تا از شوره سر رهایی پیدا کنید.

اسیدفولیک موجود در آن مانع نقص جنین می شود.

آهن موجود در آن برای تولید گلبول های قرمز لازم است.