چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مربای توتفرنگی
مواد لازم:
توتفرنگی: یک کیلو/ شکر: یک کیلو/ آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا توتفرنگیها را خوب بشویید. سپس آنها را در ظرف مناسبی بریزید و لابهلای آنها را شکر بپاشید و یک روز در یخچال نگهداری کنید. بعد از این مدت شکرها حل میشوند و توتها آب میاندازند. اگر بخواهید شربت توتفرنگی درست کنید باید در این مرحله توتها را در صافی بریزید و آب آنها را جدا کنید و روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید. در غیر این صورت برای تهیه مربا خود توتفرنگیها را روی حرارت بگذارید و در مرحله بعد آبلیمو را به آن اضافه کنید تا شکرک نزند. هنگام پخت مربا باید کف روی آن را با دقت بگیرید. اگر مربا را قبل از سردشدن در شیشه میریزید نباید درب آن را ببندید. اگر فکر میکنید شیشه مربا از داغی آن ممکن است ترک بردارد قبل از ریختن مربا آنها را در آب گرم بگذارید. مربای توتفرنگی را باید بعد از سردشدن در یخچال و جای خشک نگهداری کنید.
برای تهیه مربا از میوههای شیرینتر مقدار شکر باید کمتر باشد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی حجاب انتخابات رهبر انقلاب مجلس انتخابات مجلس
هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران پلیس وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش شهرداری سیل فضای مجازی سلامت
قیمت طلا خودرو قیمت دلار مسکن حقوق بازنشستگان قیمت خودرو مالیات بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی بورس سایپا
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون تئاتر دفاع مقدس محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال موسیقی سینما کتاب رسانه ملی
دانشگاه تهران اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حمله به رفح چین ترکیه نوار غزه اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی بازی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران رئال مادرید
تبلیغات عیسی زارع پور اپل اینترنت آب گوگل سامسونگ آیفون ناسا مایکروسافت ایلان ماسک فضا
رژیم غذایی سرطان سبک زندگی چاقی هندوانه کمردرد کنسرو ناباروری زیبایی بیماران خاص کاهش وزن