یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

راه حلی ساده برای رفع بوی نامطبوع سیر


راه حلی ساده برای رفع بوی نامطبوع سیر

سیر نه تنها طعم و بوی خوبی به غذا می بخشد بلکه دارای خواص فراوانی است. به گزارش «هلث نیوز»، بررسی ها نشان می دهد سیر خطر بروز سرطان سینه، روده بزرگ، معده، گلو و پوست را کاهش می دهد. …

سیر نه تنها طعم و بوی خوبی به غذا می بخشد بلکه دارای خواص فراوانی است. به گزارش «هلث نیوز»، بررسی ها نشان می دهد سیر خطر بروز سرطان سینه، روده بزرگ، معده، گلو و پوست را کاهش می دهد. علاوه بر آن، سیر مانع لخته شدن خون می شود و برای سلامت قلب نیز مفید است. اما راز این گیاه در چیست که این همه خاصیت دارد؟ سولفید! همان ترکیبی که بوی نامطبوع در دهان ایجاد می کند. در این مطلب به معرفی چند نوع ماده غذایی می پردازیم که برای رفع بوی نامطبوع دهان ناشی از خوردن سیر موثر است.

- سیب: پلی فنولز، نوعی ترکیب موجود در سیب که عملکرد آنتی اکسیدان دارد، بوی سیر را از بین می برد.

- اسفناج: محققان آمریکایی می گویند، پلی فنولز موجود در اسفناج و سیب با سیر ترکیب می شود و بوی آن را از بین می برد.

- ریحان و جعفری: این ۲ گیاه نیز غنی از پلی فنولز است و در رفع بوی نامطبوع سیر بسیار موثر است. ریحان و جعفری باید هم زمان با سیر مصرف شود.

- شیر پرچرب: بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف شیر قبل یا هم زمان با غذای سیردار، در از بین بردن بوی سیر موثر است.

- چای سبز: پلی فنولز موجود در این نوشیدنی ترکیب سولفید را که ایجاد کننده بوی بد سیر است، کاهش می دهد.



همچنین مشاهده کنید