سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

سوپ چغندر


سوپ چغندر

چغندر را به همراه روغن داخل تابه ای ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

مواد مورد نیاز:

چغندر (رنده شده): 1 پیمانه

هویج (رنده شده): یک دوم پیمانه

سیب زمینی (رنده شده): یک دوم پیمانه

سرکه: 2 ق س

قرص عصاره مرغ: 2 عدد

آب جوش: به میزان لازم

ورمیشل: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن مایع: 3 ق س

روش پخت:

1- چغندر را به همراه روغن داخل تابه ای ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

2- به ترتیب سرکه، هویج و سیب زمینی را به چغند افزوده و تفت دهید. عصاره مرغ را به همراه آب جوش به مواد اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد با هم جوشیده و پخته شود.

3- در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده، سپس ورمیشل را به آن بیفزایید و بگذارید تا بپزد.