یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

هویج


هویج

میل كردن هویج به صورت خام یا پخته به مقدار ۵ بار یا بیشتر در هفته،( به تعداد ۱.۵ عدد) ،یا سه چهارم لیوان پوره سیب زمینی یا سه لیوان اسفناج پخته در روز، حداقل۳۵-۴۵ درصد خطر حمله قلبی …

میل كردن هویج به صورت خام یا پخته به مقدار ۵ بار یا بیشتر در هفته،( به تعداد ۱.۵ عدد) ،یا سه چهارم لیوان پوره سیب زمینی یا سه لیوان اسفناج پخته در روز، حداقل۳۵-۴۵ درصد خطر حمله قلبی را كاهش می دهد.

گرچه وجود بتاكاروتن و ویتامین C موجود در سبزیجات سبز، زرد و رنگی را دلیل این موضوع می باشد، ولی گروه از محققان عقیده دارند، میل كردن گروههای غذایی حاوی پتاسیم بالا به خصوص در افرادی كه بالای ۵۰ سال سن دارند، بروز سكته مغزی را ۴۰ درصد تقلیل و فشار خون آنها را كاهش می دهد.