یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

بلال خورشیدی


بلال خورشیدی

پوست بلال را کنده و بدون افزودن آب، آن را درون قابلمه تیره رنگی گذاشته و به مدت یک ساعت درون اجاق نوری قرار دهید.
● بلال فریزری
پوست بلال را از روی دانه ها جدا کرده اما از چوب بلال …

پوست بلال را کنده و بدون افزودن آب، آن را درون قابلمه تیره رنگی گذاشته و به مدت یک ساعت درون اجاق نوری قرار دهید.

بلال فریزری

پوست بلال را از روی دانه ها جدا کرده اما از چوب بلال جدا نکنید.

ریشه های بلال را بگیرید و سپس مجدداً پوست ها را ببندید.

بلال را درون ظرف تیره رنگی گذاشته، یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید، در ظرف را ببندید و به مدت ۴۵ دقیقه درون اجاق نوری قرار دهید.

پس از آن بلال را از ظرف درآورده و در آب سرد فرو کنید.

دانه های بلال را جدا کرده، بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.

زینب سادات محسنی