یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
بلال خورشیدی
پوست بلال را کنده و بدون افزودن آب، آن را درون قابلمه تیره رنگی گذاشته و به مدت یک ساعت درون اجاق نوری قرار دهید.
بلال فریزری
پوست بلال را از روی دانه ها جدا کرده اما از چوب بلال جدا نکنید.
ریشه های بلال را بگیرید و سپس مجدداً پوست ها را ببندید.
بلال را درون ظرف تیره رنگی گذاشته، یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید، در ظرف را ببندید و به مدت ۴۵ دقیقه درون اجاق نوری قرار دهید.
پس از آن بلال را از ظرف درآورده و در آب سرد فرو کنید.
دانه های بلال را جدا کرده، بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.
زینب سادات محسنی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان ترکیه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون صدا و سیما جهان حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون گرما