پنجشنبه, ۳۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 20 June, 2024
مجله ویستا
بلال خورشیدی
![بلال خورشیدی](/web/imgs/16/11/be8tj1.jpeg)
پوست بلال را کنده و بدون افزودن آب، آن را درون قابلمه تیره رنگی گذاشته و به مدت یک ساعت درون اجاق نوری قرار دهید.
بلال فریزری
پوست بلال را از روی دانه ها جدا کرده اما از چوب بلال جدا نکنید.
ریشه های بلال را بگیرید و سپس مجدداً پوست ها را ببندید.
بلال را درون ظرف تیره رنگی گذاشته، یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید، در ظرف را ببندید و به مدت ۴۵ دقیقه درون اجاق نوری قرار دهید.
پس از آن بلال را از ظرف درآورده و در آب سرد فرو کنید.
دانه های بلال را جدا کرده، بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.
زینب سادات محسنی
انتخابات ریاست جمهوری مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 محمد فاضلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی قالیباف علیرضا زاکانی پزشکیان مناظره انتخاباتی
هواشناسی تهران آتش سوزی زلزله قتل رشت قوه قضاییه سازمان هواشناسی بیمارستان زمین لرزه کاشمر شهرداری تهران
قیمت طلا بازنشستگان قیمت خودرو دولت سیزدهم بنزین حقوق بازنشستگان خودرو قیمت دلار بانک مرکزی بازار خودرو قیمت سکه ایران خودرو
تلویزیون مجید قناد زنان سینمای ایران میراث فرهنگی موسیقی رسانه ملی دفاع مقدس سینما عید غدیر فیلم سریال
ماه
روسیه آمریکا غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه کره شمالی چین حزب الله لبنان ولادیمیر پوتین اوکراین لبنان
پرسپولیس فوتبال علیرضا بیرانوند یورو 2024 تیم ملی والیبال ایران باشگاه پرسپولیس استقلال والیبال سپاهان جام ملت های اروپا مس رفسنجان لیگ برتر
هوش مصنوعی وزیر ارتباطات اینترنت شبکه های اجتماعی فناوری عیسی زارع پور اپل سامسونگ دانش بنیان تلگرام فیبرنوری
سرطان قهوه سازمان غذا و دارو دیابت کبد چرب ویتامین تب دانگ بارداری