سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
سریعترین سرعت اینترنت درجهان
![سریعترین سرعت اینترنت درجهان](/web/imgs/16/83/bgd4d1.jpeg)
یافتههای این گزارش که به بررسی شبکههای سرور جهانی در سه ماهه سوم ۲۰۰۹ پرداخته، حاکیست بیشتر کشورهای موجود در فهرست ۱۰ کشور برتر کارآمدی اینترنت، نسبت به سه ماهه دوم شاهد افزایش متوسط ۱۸ درصدی در سرعت اتصال بودهاند.
کره جنوبی با ۲۹ درصد افزایش در سرعت اتصال و رسیدن آن به ۱۴.۶ مگابیت در ثانیه درصدر بالاترین بهبود بود، در حالیکه ایرلند با ۲۶ درصد افزایش و رسیدن سرعت اتصال اینترنت به ۵.۳ مگابیت در ثانیه، به دلیل بیشترین بهبود در مکان دوم جای گرفت.
آمریکا نتوانست جز این فهرست باشد و با ۱.۸ درصد افزایش و رسیدن به سرعت اتصال متوسط ۳.۹ مگابیت در ثانیه در مکان هیجدهم قرار گرفت اما برخی از کشورها مانند رومانی، سوئد و جمهوری چک شاهد کاهش سرعت اتصال در نیمه سوم ۲۰۰۹ نسبت به نیمه قبلی بودند؛ با این همه بر مبنای سال به سال، تمامی کشورهای حاضر در فهرست ۱۰ کشور برتر شاهد افزایش سرعت بودند.
به این ترتیب کره جنوبی با سرعت اتصال ۱۴.۶ مگابیت در ثانیه، دارای سریعترین سرعت پهنای باند در جهان است و بهدنبال آن ژاپن با سرعت اتصال ۷.۹ مگابیت در ثانیه، هنگ کنگ با سرعت ۷.۶ مگابیت در ثانیه، رومانی و سوئد با سرعت ۶.۲ و ۵.۷ مگابیت در ثانیه و ایرلند با سرعت ۵.۳ مگابیت در ثانیه قرار گرفتند.
در مجموع ۱۰۳ کشور از ۲۲۶ کشور مورد بررسی Akamai، شاهد سرعت اتصال متوسط پایین یک مگابیت در ثانیه بودند که در مقایسه با ۱۲۵ کشور دارای کارآمدی پایین در سه ماهه دوم، بهبود یافتهاند و تنها هفت کشور شاهد سرعت پایین صد کیلوبیت در ثانیه بودند که نسبت به ۱۴ کشور در سه ماه قبلی کاهش یافتهاند. پایینترین سرعت اتصال به اینترنت در میان تمامی کشورها مربوط به جزیره مایوت واقع در اقیانوس هند بین ماداگاسکار و موزامبیک بود.
گزارش Akamai برای نخستین بار با تحلیل شهرها دریافت شماری از شهرهای سراسر جهان اکنون از دسترسی به اینترنت پرسرعت برخوردارند. در سراسر آسیا، اروپا و آمریکا حتی شهرهای دارای پایینترین سرعت اتصال اینترنتی، شاهد سرعت بالاتر از ۱۰ مگابیت در ثانیه بودند.
با این همه شهرها در بیشتر مناطق نوظهور مانند آفریقا و آمریکای جنوبی شاهد سرعتهای پایینی بودند که معمولا بیشتر از چهار مگابیت در ثانیه نبود.
اما شهر رباط در مراکش با سرعت اتصال ۳.۲ مگابیت در ثانیه شهر برتر آفریقایی، ولینگتون نیوزیلند با ۳.۴ مگابیت در ثانیه شهر برتر اقیانوسیه و کوکوتا در کلمبیا با سرعت ۲.۴ مگابیت در ثانیه شهر برتر در آمریکای جنوبی بود، در حالیکه طبق این گزارش، متوسط سرعت پهنای باند در ابعاد جهانی ۱.۷ مگابیت در ثانیه بود.
همچنین در مورد اتصال اینترنتی نیز آمریکا و چین در سه ماهه سوم سال ۲۰۰۹ حدود ۴۰ درصد از آدرسهای IP منحصر را به خود اختصاص دادند و بهدنبال آنها ژاپن، آلمان و فرانسه قرار گرفتند.
علیرضا گودرزی مقدم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست