یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ‌ نان و خرما


ساندویچ‌ نان و خرما

اگر نمی‌دانی برای خوراکی فردای مدرسه یا مهدکودک چی ببری، این ساندویچ خوشمزه را درست کن که هم سالم و هم خیلی مقوی است. از مزه آن هم مطمئنم که خوشت می‌آید. دستور تهیه آن را دوست خوبمان …

اگر نمی‌دانی برای خوراکی فردای مدرسه یا مهدکودک چی ببری، این ساندویچ خوشمزه را درست کن که هم سالم و هم خیلی مقوی است. از مزه آن هم مطمئنم که خوشت می‌آید. دستور تهیه آن را دوست خوبمان فرناز فراهانی از شهر ری برایمان فرستاده. فرناز، چهار دستور آشپزی برای ما فرستاده. این دومین دستوری است که از او در روزنامه چاپ می‌کنیم.

مواد لازم:

یک تکه نان

مقداری پنیر

سه عدد خرما

دو عدد گردو

طرز تهیه:

پنیر را روی نان می‌مالیم. هسته‌های خرما را در می‌آوریم و به جای آن گردو می‌گذاریم و روی نان قرار می‌دهیم. نان را به صورت لوله می‌پیچیم و میل می‌کنیم. این غذا پر از ویتامین است. نوش جان!