سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

کیک پای پیاز لنکستر


کیک پای پیاز لنکستر

● مواد لازم :
▪ پیاز متوسط: ۳عدد
▪ هویج: ۲عدد
▪ کرفس: ۲ شاخه
▪ رزماری: ۲ شاخه
▪ برگ‌بو: ۲عدد
▪ گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
▪ خردل انگلیسی: یک قاشق چای‌خوری
▪ آرد: ۲ قاشق چای‌خوری+ مقداری برای …

مواد لازم :

پیاز متوسط:

۳عدد

هویج:

۲عدد

کرفس:

۲ شاخه

رزماری:

۲ شاخه

برگ‌بو:

۲عدد

گوشت چرخ‌کرده:

۵۰۰ گرم

خردل انگلیسی:

یک قاشق چای‌خوری

آرد:

۲ قاشق چای‌خوری+ مقداری برای پاشیدن

عصاره گوشت بره:

یک عدد

خمیر هزارلا:

۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ:

یک عدد بزرگ

شیر:

نصف لیوان

ادویه:

روغن زیتون، فلفل و نمک

برای شروع

پیازها را شسته و همراه با هویج و کرفس گرد گرد ببرید. اصلا نگران روش بریدن یا نامنظم بودن آن نباشید، فقط برش بزنید تا زمانی که خوب خرد شود. رزماری‌ها را از شاخه جدا کرده و با چاقو برش بزنید. بعد برگ بو را به آن اضافه کنید.

برای پخت

یک تابه بزرگ را روی حرارت گاز قرار دهید و روغن زیتون درون آن بریزید و بعد سبزی‌های خرد شده را داخل تابه بریزید و نمک و فلفل بزنید و گوشت چرخ کرده را بعد از این‌که پیازها کاملا طلایی شد اضافه کرده و به آن خردل انگلیسی، کمی آرد و عصاره گوشت بره اضافه کرده و بعد یک لیوان آب‌جوش بریزید تا عصاره در آب حل شود. بعد در آن را گذاشته و بگذارید تا بپزد. هنگامی که کاملا از پخت سبزی‌ها مطمئن شدید سراغ خمیرنان شیرینی بروید. در یک کاسه نسوز روغن زیتون را با قلم‌مو بمالید.

خمیر نان شیرینی را از یخچال درآورده دقیقا ۱۰ دقیقه قبل از رول کردن آن فر را مجددا داغ کرده و در درجه حرارت ۱۸۰درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. روی یک تخته چوبی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید و در کاسه بیندازید و با دست به شکل کاسه دربیاورید. درون کاسه را با مواد آماده شده پر کرده و بعد با خمیر برای آن در درست کرده و لبه‌های خمیر را با چنگال شیار دهید. دقت کنید تا به اندازه کافی روی کاسه را بپوشاند. با یک چاقو قسمت‌های اضافی خمیر را ببرید؛ با یک قلم‌مو زرده تخم‌مرغ را روی قسمت درونی خمیر بمالید و بعد میزان کمی شیر روی آن بریزید و در قسمت پایینی فر به مدت ۴۰ دقیقه تا زمانی که کاملا طلایی و ترد شود قرار دهید.

برای سرو

غذا را در وسط سفره قرار دهید تا مهمان‌ها راحت بتوانند غذا را سرو کنند. این غذا با بروکلی پخته شده عالی می‌شود.

پیشنهاد جیمی

به نظر من یک تکه از این غذا، شاهکار هنر آشپزی است.تاریخچه این غذا به انگلیس برمی‌گردد. من به شما قول می‌دهم که هرکس از این غذا امتحان کند مجددا یک بشقاب دیگر نیز خواهد کشید.