یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سوپ تابستانی با نخود فرنگی


سوپ تابستانی با نخود فرنگی

● مواد لازم
▪ سه قاشق غذاخوری موسیر خرد شده
▪ یک و نیم قاشق غذاخوری کره
▪ دو فنجان آب مرغ
▪ دو عدد ساقه نعنا
▪ ۴۵۰ گرم نخودفرنگی
▪ یک چهارم فنجان خامه
▪ نمک و فلفل
▪ چند برگ نعنا …

مواد لازم

سه قاشق غذاخوری موسیر خرد شده

یک و نیم قاشق غذاخوری کره

دو فنجان آب مرغ

دو عدد ساقه نعنا

۴۵۰ گرم نخودفرنگی

یک چهارم فنجان خامه

نمک و فلفل

چند برگ نعنا برای تزئین

یک قاشق خامه برای تزئین

طرز تهیه

یک قابلمه متوسط را روی گاز قرار دهید سپس کره را در آن بریزید. موسیر را در آن تفت دهید به‌گونه‌ای که نرم شود.

سپس آب مرغ را با نعنای خرد شده به آن اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید.

سپس به میزان لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید. پس از آن نخودفرنگی‌ها را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا برای ۱۰ دقیقه پخته و نرم شود.

محتویات درون قابلمه را در مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و صبر کنید تا کاملاً یکنواخت شود.

سوپ را درون ظرف مناسبی ریخته و آن را با برگ نعنا و خامه تزئین کنید.

هما رمضانی