چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

آب و مشکلات قلبی


آب و مشکلات قلبی

علاوه بر سایر خواص مفید آب، نوشیدن آب به مقدار کافی به مقدار قابل توجهی از بروز مشکلات قلبی مانند سکته حتی در افرادی که قبلاً آن را تجربه کرده اند، جلوگیری می کند. اگرچه سکته …

علاوه بر سایر خواص مفید آب، نوشیدن آب به مقدار کافی به مقدار قابل توجهی از بروز مشکلات قلبی مانند سکته حتی در افرادی که قبلاً آن را تجربه کرده اند، جلوگیری می کند. اگرچه سکته در میان جمعیت مسن و پیر رایج است، اما باید برای جلوگیری از آن از همان دوران جوانی اقدام کرد.

مطالعات نشان می دهد افراد مبتلا به بیماری های قلبی می توانند احتمال بروز مجدد آن را با تأمین آب مورد نیاز بدن به نصف کاهش دهند.

میزان آب مورد نیاز روزانه، به ازای هر ۹ کیلوگرم وزن بدن یک فنجان است.

بدن باید دائماً پرآب باشد و از آنجایی که هنگام خواب انسان آب نمی نوشد، پس از بیدار شدن باید این کم آبی سریعاً جبران شود.

کم آب شدن بدن باعث غلظت خون شده و احتمال بروز سکته را بیشتر می کند. غلظت خون هنگام صبح که انسان از خواب بیدار می شود در بیشترین حد خود است و به همین دلیل است که اکثر حملات قلبی و سکته ها صبح رخ می دهند.

فردی که احساس می کند سکته در انتظار اوست باید به محض احساس ضعف آب بنوشد.

دریافت کمک های پزشکی با سرعت هر چه بیشتر ضروری است زیرا پس از گذشت چهار دقیقه از شروع سکته آسیب سلول های مغزی نیز آغاز می شود.

در تلاش برای ذخیره جریان اکسیژن به سمت مغز، بدن اندازه رگ های اطراف ناحیه انسداد را افزایش می دهد. هر چه میزان آب مصرفی بیشتر باشد، خون رقیق تر بوده و راحت تر می تواند اکسیژن مورد نیاز را به مغز برساند.

این جریان به همراه میزان سلامت بدن باعث تفاوت های کلیدی در صدمات و اثرات جانبی طولانی مدت و ناتوانایی های دائم ناشی از سکته می شوند.

بسیاری از افرادی که سکته کرده اند در طول دوره درمان خود با مشکلات بلع و نیز خشکی دهان روبه رو هستند.

اگرچه این مشکل پس از گذشت چند هفته بهبود می یابد، اما نوشیدن آب و همراه داشتن یک بطری آب برای مرطوب نگه داشتن بدن می تواند بسیار مؤثر باشد.

صبا نویدی