سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه قارچ پلو


طرز تهیه قارچ پلو

قارچها را شسته و نگینی خرد کنید و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.

مواد اولیه :

ران مرغ : دو عدد

فلفل دلمه‌ای : یک عدد

قارچ : ۲۰۰ گرم

روغن و زعفران : به میزان لازم

زرشک و کره از هر کدام : ۵۰ گرم

برنج : دو پیمانه

نمک و فلفل : به میزان لازم

شکر : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

قارچها را شسته و نگینی خرد کنید و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.

مرغ را جداگانه پخته و ریز کنید.

فلفل دلمه‌ای‌های خردشده را به قارچ اضافه کنید.

بعد از کمی تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبکش کرده و آن را در حالت دم بگذارید.

زرشک را با کمی روغن، شکر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم کشیدن برنج، مواد را لابه‌لای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشک تزیین کنید.