پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سالاد کاهو لایه ای - سالاد مخصوص مهمانی | ایران کوک
مواد لازم
- کاهو متوسط 1 عدد
- کرفس خرد شده 1 لیوان
- تخم مرغ آبپز شده سفت 5 عدد
- نخود فرنگی پخته شده 1 لیوان
- فلفل دلمه ای خرد شده 1 لیوان
- ژامبون خرد شده 8 ورق
- سس مایونز 1 و 1/2 لیوان
- شکر 2 قاشق
- پنیر چدار 150 گرم
طرز تهیه: برگ های کاهو را جدا کنید و بشوئید و آبگیری کنید. سپس آنها را خرد کنید و در انتهای کاسه سالاد بزرگ بریزید. مواد دیگر را به صورت لایه لایه روی کاهو بریزید. مثلا بهتر است لایه ها بدین ترتیب باشند: کرفس، نخود فرنگی، برش های تخم مرغ، فلفل سبز و ژامبون.
سس مایونز را با شکر مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. برای تزیین در نهایت پنیر چدار را روی سالاد بپاشید.
نکته: به دلخواه می توانید از پیاز هم در سالاد استفاده کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 15 دقیقه
- وعده: پیش غذا
- دسته بندی دستور آشپزی : سالاد و اردور
- مواد لازم : پنیر چدار, تخم مرغ, ژامبون, سس مایونز, شکر, کاهو, کرفس
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست