پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
سوپ گوجه فرنگی با بادمجان
مواد لازم
۳۵۰ گرم سیب زمینی ریز
۱۰۰ گرم هویج خرد شده
۱۰ حبه سیر
چهار قاشق غذا خوری روغن زیتون
کمی فلفل ونمک
۱۵۰ گرم بادمجان خرد شده
۳۰۰ گرم نخود پخته
دو قاشق چای خوری پودر کاری
نصف فنجان گشنیز خرد شده
طرز تهیه
در قابلمه مناسبی دو قاشق غذا خوری روغن زیتون بریزید و سپس سیر خرد شده را با هویج و گوجه خرد شده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا کمی تفت داده شود.
سپس در ظرف دیگری دو قاشق روغن زیتون، یک قاشق نمک،کمی فلفل، پودر کاری، نخود پخته شده را با بادمجان اضافه کنید و مقداری آب به آن بیفزایید و برای ۴۵ دقیقه اجازه دهید مواد به آرامی با هم پخته شده و نرم شوند. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و برای چند دقیقه صبر کنید تا کاملاً بپزد.
نازنین حاتمی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست