دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سوپ هویج


سوپ هویج

در قابلمه ای مناسب پیاز، سیب زمینی، سیر و هویج را به همراه کره به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

مواد لازم:

کره: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: یک عدد

هویج (خرد یا رنده شده ): ۴۰۰-۳۰۰گرم

سیب زمینی درشت خرد شده: یک عدد

سیر له شده: ۲ حبه

آب مرغ: ۲ پیمانه

نمک و فلفل: به مقدارلازم

دارچین: به دلخواه

خامه: نصف پیمانه

طرز تهیه:

در قابلمه ای مناسب پیاز، سیب زمینی، سیر و هویج را به همراه کره به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

سپس آب مرغ و فلفل را اضافه کنید تا بجوشد. حرارت آن را کم کنید و بگذارید سوپ روی حرارت ملایم جا بیفتد، سپس زیر آن را خاموش کنید و در غذاساز هم بزنید تا به شکل پوره در بیاید.

خامه را به آن اضافه و در ظرف مناسب سرو کنید.

برای تزئین کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید.