سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پای سیب


پای سیب

در ظرف بزرگی آرد و نمک را مخلوط کنید. کره را در آن تکه کنید و با نوک انگشتان یا نوک چنگال مواد را مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید. آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست بیاید.

مواد لازم برای لایه زیرین

آرد: یک و یک چهارم پیمانه

کره سرد خرد شده: ۱۱۳گرم

آب یخ: یک چهارم پیمانه

نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری

مواد داخل پای:

سیب ترد پوست کنده با برش های نازک - ۶عدد شکر - یک پیمانه آرد - ۲قاشق غذاخوری پودر دارچین - یک قاشق مرباخوری پودر جوز هندی - نصف قاشق مرباخوری

نمک ، کمی آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ظرف بزرگی آرد و نمک را مخلوط کنید. کره را در آن تکه کنید و با نوک انگشتان یا نوک چنگال مواد را مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید. آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست بیاید.

خمیر به دست آمده را در پلاستیک بچینید و به مدت ۴ساعت یا یک شب کامل در یخچال قرار دهید. خمیر را به دو قسمت تقسیم و با وردنه باز کنید. یکی از آن ها را در ظرف مناسب پای قرار دهید. خمیر را به پایین و بغل ظرف فشار دهید و اضافه آن را ببرید و کنار بگذارید.

برای تهیه مواد داخل، سیب، شکر و آرد را با هم مخلوط کنید به طوری که آرد کاملا با مواد مخلوط شود. نمک، پودردارچین و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و مواد را کنار بگذارید.

مواد را روی خمیر پای بریزید و خمیر دوم را روی مواد قرار دهید و به بغل فشار دهید تا خوب به هم بچسبد. چند برش روی لایه دوم قرار دهید و بگذارید به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد بپزد. سیب ها باید نرم شود و روی پای طلایی رنگ شود.

پس از پخت بگذارید پای بماند تا خنک شود آنگاه می توان آن رابا خامه یا بستنی سرو کرد.